Helyszínek, közlekedés

Konferencia

Helyszíne a Debreceni Egyetem Élettudományi Központ (ÉTK) – Egyetem tér 1. Debrecen, 4032 (A DE Főépülete mögötti, a Botanikus kert előtti üveg/beton épület)

Autó

Amennyiben gépjárművel érkezik a konferenciára és az Egyetem területén kíván parkolni, akkor azt kedvezményes – 1.000 Ft+ÁFA/nap/autó – áron veheti igénybe. A parkolójegy egyszeri kilépésre jogosít.

Parkolási igényét (amennyiben számlát kér a parkolásról számlázási cím, a rendszám és a gépkocsi típusának megadásával) a regisztrációkor a honlapon, de legkésőbb 2019. augusztus 15-ig Magyar Judit – magyar.judit@med.unideb.hu e-mail címre elküldött adatok megadásával jelezze.

Ingyenes parkolási lehetőség az Egyetem környékén a Dóczy József – Komlóssy – Móricz Zsigmond utcában lehetséges. 

Vonat

A Nagyállomásnál az 1-es villamosra kell felszállni, és az Egyetem nevű megállónál (12.) kell leszállni. Ez egy körjárat, tehát ez nevezhető az utolsó állomásának, ezután már visszafele megy.

Az Élettudományi Épület egy új, szürke, beton és üveg épület, mely a Főépület mögött található.

  • Debreceni Egyetem Élettudományi Központ / Főépület
  • Déri Múzeum
  • Markusovszky Lajos Kollégium
  • Szállodák

WiFi kapcsolat

A Kongresszus ideje alatt a DE ÉTK-ban elérhető az Eduroam wifi hálózata. Ezenkívül a konferencia résztvevői a vendég wifi hálózatot használhatják, a hálózat neve és a jelszó az előadóteremben elérhető lesz.

Gála vacsora

Augusztus 28, szerda, 19:00

Helyszíne a DE Főépület Aula – Egyetem tér 1, Debrecen, 4032

Kulturális program

Augusztus 28, szerda, 16:00  –  18:00

Helyszíne a Déri Múzeum – Déri tér 1, Debrecen, 4026

A Déri Múzeum megközelíthető az 1-es villamossal az Egyetem megállóhelytől a Kálvin tér megállóhelyig (5. megálló). A villamos 16-18 óra között 8 percenként közlekedik, a menetidő 10 perc a Kálvin tér megállóhelyig. A Kálvin tértől a Déri Múzeum 5 perces sétával közelíthető meg. A Déri Múzeumban zenekísérettel egybekötött fényjáték keretében tekinthetik meg a Munkácsy- trilógia kiállítását. A turnust 3 részletben lehet megtekinteni, a terem egyszerre 50 fő befogadására képes. A turnusok 16:30, 17:00, 17:30 időponttal indulnak. Az utazáshoz szükséges villamos jegyeket (személyenként 2 db) regisztrációkor vehetik át.